Revelations

Revelations

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Mitähän ensi vuonna kenties nähdään?

Kenties morsiusliikkeiden ikkunoissa eläviä malleja esittelemässä uusimpia malleja? Messuilla tämä tosiaan nähtiin, ja Poirierin mahtava vetonaula sai niin näytteilleasettajat kuin kävijätkin sipisemään innostuneena. Miten hauska idea!

Poirierin osastolla oli häävuode morsiuspareineen ihan livenä. 

No niin, leikki sikseen. Modatex näyttää tulevan vuoden uudet tuulet ja trendit, mutta saapuvatko ne missään vaiheessa kotimaan kamaralle? Skandinaavit nimittäin eivät tunnetusti lämpene suurenmoiselle, mahtipontiselle hurlumheille, härpäkkeille, hurjille määrille kimalteita ja koristeita, joten aivan kaikki näetty ja koettu tuskin rantautuu Suomeen. Se, mitä messut tarjoavat, näyttävät, tulee yleensä vasta parin vuoden syklillä meillepäin - jos silloinkaan.


Näin jännäksi voidaan myös mennä. Ruusuketta ja hörsellystä kerrakseen.

Pitsi tulee edelleen olemaan kova juttu. Pitsiä on suurinpiirtein kaikissa muodoissaan ja mahdollisilla tavoilla puvuissa. On pitsivyötä, kokopitsistä pukua, laskostettua pitsiä, pitsiyläosaa, -nauhoja, pitsisiä koristeita... Tätä litaniaa jatkaessa voisi jo julkaisutilakin loppua. Miten pitsi sitten eroaa jo tänä vuonna nähdyistä malleista? Koskapa blingit ovat tehneet hyvin voimakkaasti tuloaan, se näkyy myöskin tällä rintamalla. Pitsiin yhdistetään hurjasti niin helmiä, kristalleja, paljetteja ja kiviä. Mitä runsaammin, sen parempi.

Pitsin, helmien, kristallien ja strassien huima yhdistelmä.

Vähän erilaista linjaa. Kristallien määrä joustopitsisessä puvussa oli huima!
Musta pitää edelleen pintansa. Pitsiä ja hauskasti kerrostettua tylliä.


Entäpä niille, joiden tunteita pitsi ei herkistä, eikä sykäytä millään tavoin? Selkeälinjaisia, kauniita ja elegantteja pukuja on myös paljon tarjolla. Drapeerauksista ja laskostuksista  tällä alalla tuskin koskaan päästään, mutta niiden rinnalla nähdään myös hyvinkin struktuurisia helmoja ja miehustoja.Yksi hyvin selkeäksi trendiksi nouseva yksityiskohta on ehdottomasti jännittävät ja näyttävät leikkaukset selässä. Lapojen päällä voi levätä huiman koristeellinen helminauhasommitelma tai selkä voi olla auki vyötärölle saakka. Varsinkin jälkimmäistä vaihtoehtoa oli järisyttävän paljon tarjolla huomattavan monella merkillä. Toinen toistaan mielenkiintoisempia malleja juurikin takaosansa kohdalta oli hurjan paljon tarjolla.

Viimeiset pari vuotta yläreunastaan lähes suorat puvut ovat väistymässä sydämenmallisten päänteiden ja yksiolkaimisten versioiden tieltä. Asia, joka minua henkilökohtaisesti ilahduttaa, on myös olkainten, ja niiden erilaisten variaatioiden määrä. Samoin pieniä hihakkeita näkyi mukavan paljon. Ilouutisia siis niille, jotka kaipaavat muutakin kuin olkaimetonta linjaa ylleen!

Lisää värejä morsiuspukuihin Oreasposan tapaan! Sinistä, suklaanruskeaa ja petroolia.
Ihanan pörheä helma vastapainona raskaasti kristallein ja helmin kirjotulle yläosalle.

Lyhyet puvut ovat nyt rynnistämässä kovaa vauhtia valtavirtaan. Aiempina vuosina niitä on ollut joillain valmistajilla muutamia tarjolla, mutta nyt lähes kaikilla osastoilla lyhyemmät helmat liehuivat taajaan. Suosio on selvästi nousussa, ja ihmekös tuo, eivät kaikki viihdy hameissa muutenkaan tai tuntevat olonsa epävarmaksi pitkien helmojen hivellessä jalkateriä. Polvimitan lisäksi löytyy ihanan laaja valikoima niin aivan minimittaa kuin pohjepituista, tea lenght -malliakin.

50-luvun inspiroimaa. Huomatkaa myös todella jännittävä selkä!
Mikä pörhöläinen!

Väriä, näköä ja kokoa löytyy myös asusteiden osalta. Kengissä, hiuskoristeissa ja koruissa löytyy sateenkaaren värikirjo. Yllättäen oranssia näkyi myös hyvin paljon. Violetin, turkoosin ja sinisen sävyjä oli myös hurjasti, ja mitä ihanimmissa kuoseissa. Kengissä palkkikorko on nyt uutta tulossa. (Voi äh, en itse välittäisi siitä lainkaan, mutta minkäs teet.)

Blingiä ja väriä löytyy niin koruista kuin hiuskoristeistakin.

Rainbow Clubilla uskallettiin räväyttää värien kanssa.

Pitsin ja värin trendikäs leikki Rainbow Clubilla. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?