Revelations

Revelations

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Näyteikkunoita ja ompelukoneita

Moikka! Tämä on pitänyt ikuistaa jo kauan, mutta sain aikaiseksi vasta perjantaina:

Tuttu puku
Sibeliuksenkadun Glohairin ikkunassa on muutama iso mainoskuva, joiden puku näyttää kovin tutulta. Kyseessä on suunnittelemani Gaia -puku, mistä olen jo ammoisina aikona kirjoittanutkin tänne. Mahtava look kiharakruunuineen on Kati Suokkaan käsialaa, ja jälleen yksi esimerkki hämeenlinnalaisesta yhteistyöstä. Kuljen tuon näyteikkunan ohi lähes päivittäin ja on aina yhtä ilahduttavaa, kun tuo otos sattuu näköpiiriin.

Loppusilaus vintagepuvulle


Viime kerralla mehuttelemani vintagepuvun korjaukset on tehty ja pisteenä i:n päälle tein morsiamelle tuollaisen cap veil -tyylisen pääkoristeen. Rakentelin pitsijakun kavennuksesta jääneistä paloista kokonaisia kuvioita ja lisäsin mukaan hieman hopeanhohtoa erilaisten lasihelmien muodossa. Tätä oli ihana asetella, vaikka materiaalien vähyys toikin omat haasteensa. Onni on ihanat, rohkeat morsiamet <3 Kiva päästä tekemään muutakin kuin birdcage -tyylisiä juttuja. Näitä lisää, kiitos.


Styroksipää ei osaa hymyillä

Tanssin takavasemmalle


Viimeksi jo puhuin elokuussa alkavista modistiopinnoistani. Ymmärrettävästi blogattavaa asiaa ei enää silloin kerry ihan niin paljoa, että jatkettaisiin tällä totutulla "vuoroviikoin" -metodilla. Asteittaiset muutokset ovat hyvästä, ja tästä päivityksestä eteenpäin vetovastuu blogista jääkin enemmän Auroran siroille mutta vahvoille harteille. Musta on kuitenkin kamalan vaikea päästä eroon, ja varmaan kirjoittelen kummallisia raportteja ties mistä aina silloin tällöin. Älkää siis ihmetelkö, jos bloggaustahti hieman hiipuu allekirjoittaneen osalta. Aurora näpyttelee putiikin kuulumisia sitten munkin puolestani.

Koska otin omaksi hommakseni säätää blogin ulkoasun ja toiminnallisuuden kanssa sinä päivänä, kun tein tunnarit Bloggeriin ja aloin opetella tätä hommaa, en osaa nytkään lopettaa. Lisäsin tuonne oikealle tuollaisen näpsäkän laatikon, mikä näyttää suosikkiblogejamme. Laitoin sinne vasta muutaman, mutta ajan mittaan sinne pitäisi kertyä enemmänkin hyväksi havaittuja linkkejä, mitä kannattaa katsastaa. Tämäkin viiden minuutin homma on ollut to do -listalla jo, ööö, kauan. No, tasaisen tappavaa tahtia voittoon. Rock.

Loppukevennykseksi vielä kuva ompelukoneestani. Miksi? Miksei.


Laadunvalvojana toimii Immortal

2 kommenttia:

  1. Ihana cap veil <3 olisi kyllä hienoa kuulla niistä sun opinnoista myös! Ihanaa kesää sinne teille :)

    VastaaPoista
  2. Iso kiitos! Pakko tunnustaa, en malttanut olla tänään lisäämättä muutamaa strassia ja kiveä lisää, vaikka kuittasin sen jo valmiiksi. No, NYT se on valmis :D Kai.

    Ehkä innostun ja kirjoittelen tänne välillä myös niistä opinnoista, olenhan käsitellyt paljon muutakin, mikä ei suoranaisesti liity Revelationsiin. Tai sitten pykään uuden blogin, mihin vuodatan sen kaiken. Säälihän se olis jättää tuollainen seikkailu dokumentoimatta, kun oon jo bloggaamisen makuun päässyt.

    Aurinkoista kesää myös sinne suuntaan! :)

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?