Revelations

Revelations

maanantai 30. syyskuuta 2013

Kynttilänvalo ohjaa oikealle ovelle

Pimeän kaupan ilta tuo valoa syksyn valottomiin iltoihin. Perjantaina 4.10. Hämeenlinnan kaupunkikeskusta  järjestää illan, jossa osallistuvien liikkeiden aukioloaikaa on pidennetty jopa kymmeneen asti. Mukana on yli 110 liikettä todella pimeällä meiningillä. Osallistuvat putiikit tunnistaa ulkona illan pimeydessä tuikkivista kynttilälyhdyistä. Jos tuntuu, että et normaalisti pääse lähtemään, kaupat menevät liian ajoissa kiinni, niin nyt kannattaa lähteä sieltä kotisohvalta. Ilta huipentuu vielä mahtavaan ilotulitukseen kauppatorilla klo 21.45.

Pimeältä tosiaan näyttää
 

Luksusalusasuja

Revelationskin osallistuu kamppanjaan syksyn ankeutta vastaan. Ankeutta? Tämä riippunee hieman katsantokannasta. Rakastan syksyä, aikaa, kun voi poltella kynttilöitä mielin määrin ja fiilistellä niiden lämpimässä valossa, mutta olen kipeän tietoinen siitä, että kaikki eivät ole suinkaan samaa mieltä.

Sain jo aikaa sitten todella kiinnostavan yhteydenoton vanhalta tuttavalta, ja sen jälkeen olemme kulissien takana suunnitelleet ja odottaneet sopivaa tilaisuutta. Pimeän kaupan ilta soveltui tähän ajoitukseltaan täydellisesti!

Tyra Therman - Finnish luxury lingerie

 Tyra Therman tunnetaan parhaimmin äärimmäisen ylellisten designalusasujen suunnittelijana, mutta hänen kädenjälkeään on voinut bongata niin linnan juhlissa, ooppera- ja teatteriproduktioissa, sekä eturivin taiteilijoiden, sekä burleskiesiintyjien yllä. Puhumattakaan lukuisista muotijulkaisuista. Tuntuu välillä siltä, että kotimaisia muotilehtiä ei voi lukea törmäämättä Tyran ihanuuksiin - tai vastaavasti juttuun suunnittelijasta itsestään!


Tyra Therman - Finnish luxury lingerie

Olen itsekin himoinnut ja hiplaillut Tyran upeita silkkihepeneitä jo useampaan otteeseen, joten toivotin avosylin Tyran pop up -shopin tervetulleeksi Revelationsin rekkien keskelle. (Tähän taitaa taas upota ensi kuun palkka...) Pimeän kaupan iltana Tyra Therman on siis esittelemässä uusinta nimikkomallistoaan, ja niiden lisäksi on myös jotain harvinaislaatuisempaa alusasuherkkua tarjolla. Perjantaina on ainutlaatuinen tilaisuus päästä sovittelemaan suunnittelijan johdolla luksusalusasuja, ja kantamaan ne sulostuttamaan omaa vaatekaappia. Toki aivan uniikit alusasu-unelmatkin voivat saada illan puitteissa ilmaa siipiensä alle. Monty Pythonin sanoin: vink vink notch notch. Say no more!


Tyra Therman - Finnish luxury lingerie


Omasta valikoimasta on myös tulossa varsin ohittamattomia tarjouksia niin kenkien, pukujen kuin muidenkin asusteiden tiimoilta. Nämä paljastetaan vasta perjantaina, joten jälleen kerran mennään asfalttiviidakon lakien mukaan: ole ajoissa, napsi parhaat päältä! Vinkkinä sanottakoon sekin, että syksyn morsiuspukujen alennusmyynti alkanee näillä näppäimillä.

Pukeutumisherkkujen lisäksi tarjolla on myös ihan oikeita, syötäviä herkkujakin, joten iltakävijöitä hemmotellaan muutenkin. Pimeä kauppa alkaa Revelationsilla kello 17.00. Sydämellisesti tervetuloa!


Tyra Therman - Finnish luxury lingerie

2 kommenttia:

  1. Oi tosi mukava tuommoinen ilta, et kaupat on pidempään auki. Nuo on just parhaita :)
    http://training-diaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mukava ilta olikin! Näitä täytynee aina silloin tällöin tehdä lisää.

    VastaaPoista

Kerro, millaisia ajatuksia, ideoita tai mielipiteitä mieleesi nousi?